Israel dan Palestina harus mengambil langkah untuk ‘memulihkan ketenangan’ di Tepi Barat yang diduduki |
Peace and Security

Israel dan Palestina harus mengambil langkah untuk ‘memulihkan ketenangan’ di Tepi Barat yang diduduki |

Koordinator Khusus untuk Proses Perdamaian Timur Tengah, Tor Wennesland, memberi pengarahan kepada Dewan Keamanan setelah meningkatnya konfrontasi antara pasukan keamanan Israel (ISF) dan militan, yang berpuncak pada serangan besar-besaran ISF di Nablus awal pekan ini, yang menewaskan lima warga Palestina. dan 21 terluka. Menyerukan kedua kepemimpinan “untuk mengenali apa yang dipertaruhkan dan untuk mengambil langkah-langkah […]

revenue tax game Macau munggah 6pct ing 1Q
toto

revenue tax game Macau munggah 6pct ing 1Q

Panguwasa Macau nglumpukake luwih saka MOP29,64 milyar (US $ 3,67 milyar) ing revenue saka industri game ing telung sasi pisanan 2019. Data dirilis dening Biro Layanan Financial, nuduhake kesehatan umum saka coffers pemerintah, nuduhake yen revenue saka tax langsung ing sektor game https://sinarlampung.com/ wungu dening 6,1 persen dibandhingake karo MOP27,94 milyar ing periode sadurunge taun. […]

April Macau GGR dip kamungkinan, senadyan uptick Paskah: analis
toto

April Macau GGR dip kamungkinan, senadyan uptick Paskah: analis

Rata-rata saben dina saka Macau casino revenue game reged (GGR) kanggo minggu katelu April apik dibandhingake sadurungĂ© ing sasi kanggo MOP800 mayuta-yuta (US $ 99 mayuta-yuta), “sebagĂ©yan ing lalu lintas non-Daratan sing https://geneonanimemusic.com/ luwih dhuwur liwat Paskah dawa akhir minggu”. Iku miturut cathetan Selasa saka broker Sanford C. Bernstein Ltd. Nanging institusi ngandika samesthine Macau […]

Macau Maret riko tally munggah 24pct yoy mbantu dening jembatan
toto

Macau Maret riko tally munggah 24pct yoy mbantu dening jembatan

Jumlah pengunjung sing teka ing Macau gunggunge 3,39 yuta ing Maret 2019, munggah 24,0 persen saben taun nanging mudhun 4,4 persen sing diadili saben wulan. Tally pengunjung sewengi mung liwat 1,58 yuta, Tambah 9,1 persen taun-on-taun, nuduhake data saka Macau kang Statistik lan Service Sensus. Jumlah https://libresen.com/ pengunjung ing dina sing padha meh 1.81 yuta, […]

Macau Maret GGR kamungkinan warata kanggo 5pct munggah y-on-y: analis
toto

Macau Maret GGR kamungkinan warata kanggo 5pct munggah y-on-y: analis

Sawetara makelar prakiraan Macau kang Maret casino revenue game reged (GGR) kanggo tampilan nang endi wae antarane kontraksi tipis kanggo 5 wutah persen dibandhingake wektu sing padha taun pungkasan. Salah sawijining http://178.128.120.105 institusi nyathet yen perbandingan taunan sing migunani dadi angel amarga perang dagang Amerika Serikat-China sing wiwit ditrapake ing kapercayan konsumen China wiwit musim […]

Londoner rejig diwiwiti liwat karya Holiday Inn: Wilfred Wong
toto

Londoner rejig diwiwiti liwat karya Holiday Inn: Wilfred Wong

Bisa kanggo revamp Macau casino Komplek resort Sands Cotai Central minangka “The Londoner Macao” wis diwiwiti, eksekutif senior Sands China Ltd dikonfirmasi GGRAsia ana. Hoardings wis dipasang ing area atrium ing lantai dasar Sands Cotai Central, ing ujung menara Holiday Inn. Ing hoardings fitur logo abang-bunder misuwur saka sistem London Underground lan gambar urip-ukuran saka […]

Macau ndhaptar masalah gambler tally paling murah ing 2018
toto

Macau ndhaptar masalah gambler tally paling murah ing 2018

Gunggunge 133 wong ndhaptar Macau “Sistem Registry Tengah Individu karo https://afghanistan-analyst.org/ Gambling kelainan” ing 2018, mudhun 15,3 persen saka taun sadurunge, ngandika Biro Kesejahteraan Sosial kutha ing laporan diterbitake paling anyar ing subyek. Nomer 2018 minangka rekor paling murah ing taun apa wae wiwit sistem pusat diluncurake ing 2011. Agregat 1,146 wong wis ndhaptar sistem […]

Ex-eksekutor kasino Gamal Aziz didakwa ing kasus suap kuliah
toto

Ex-eksekutor kasino Gamal Aziz didakwa ing kasus suap kuliah

A mantan eksekutif casino senior ing pasar Las Vegas lan Macau iku salah siji ing antarane Welasan salah siji wong sugih utawa penting kabaripun dipuntudhuh ing https://athenshumanrightsfest.org/ Amerika Serikat karo nyinggung bribery disambung kanggo College diakoni kanggo anak sing. Tuduhan sing nglibatake tuduhan pembayaran ilegal kanggo pejabat universitas kanggo ngamanake papan ing perguruan tinggi bergengsi […]

LVS ngandika Suen bantuan ing Macau worth jumlah cilik mungsuh pratelan
toto

LVS ngandika Suen bantuan ing Macau worth jumlah cilik mungsuh pratelan

pengusaha Chinese Richard Suen lan perusahaan Round Square Co Ltd entuk paling mung 1 persen saka US $ 347 mayuta-yuta pihak kang ngaku saka https://sifangartmuseum.org/ operator casino Las Vegas Sands Corp kanggo apa Pak Suen ngandika bantuan ing aman hak game Macau. Sing miturut pengacara kanggo klompok casino basis Amerika Serikat minangka kacarita dening Associated […]

Melco Resorts ‘roadmap’ kanggo ngalangi plastik siji-guna
toto

Melco Resorts ‘roadmap’ kanggo ngalangi plastik siji-guna

Investor casino Asian lan operator Melco Resorts lan Hiburan Ltd ngandika iku wis setya tenan kanggo rencana langkah-langkah dening – njupuk Panggonan https://digitalrightslac.net/ liwat sawetara taun – kanggo “ngilangi packaging plastik rasah lan ngurangi plastik siji-nggunakake”. Klompok ngaku minangka operator pisanan saka resorts casino gedhe-gedhe minangka signatory kanggo “New Plastics Economy Global Komitmen”, inisiatif dipimpin […]