LVS ngandika Suen bantuan ing Macau worth jumlah cilik mungsuh pratelan
toto

LVS ngandika Suen bantuan ing Macau worth jumlah cilik mungsuh pratelan

pengusaha Chinese Richard Suen lan perusahaan Round Square Co Ltd entuk paling mung 1 persen saka US $ 347 mayuta-yuta pihak kang ngaku saka https://sifangartmuseum.org/ operator casino Las Vegas Sands Corp kanggo apa Pak Suen ngandika bantuan ing aman hak game Macau.

Sing miturut pengacara kanggo klompok casino basis Amerika Serikat minangka kacarita dening Associated Press. Dheweke ngomong dina Rebo sajrone fase pambukaan kasus sing diadili ing ngarep juri ing Pengadilan Distrik Clark County ing Las Vegas, Nevada. Hakim, Rob Bare, ngandhani para juri yen kabeh pangrungon bisa njupuk pitung minggu.

Richard Sauber, pengacara kanggo Las Vegas Sands, marang juri Pak Suen lan tenan entuk ora luwih saka US $ 3,76 yuta saka keterlibatan karo klompok casino. Las Vegas Sands punika tiyang sepah saka perusahaan casino basis Macau Sands China Ltd.

Pak Suen ngandika ngenalaken ngedegaken lan ketua klompok casino Sheldon https://atlashotelbudapest.com/ Adelson lan eksekutif perusahaan kanggo pejabat Cina uga-disambungake.

Perusahaan casino negesake manawa pihak Pak Suen mandheg mbantu ing 2001, sadurunge grup kasebut bisa ngamanake hak Macau, wiwitane karo Galaxy Entertainment Group Ltd.

Pratelan Pak Suen wis liwat pengadilan – lan mati – suwene 15 taun. Hak game Macau Las Vegas Sands saiki bakal kadaluwarsa ing 2022.

Juri Nevada mutusake kanggo pihak Pak Suen ing taun 2008, menehi hadiah US $ 40 yuta – lan nalika disingkirake ing banding, juri anyar menehi dheweke US $ 70 yuta ing 2013, mung kanggo jumlah penghargaan sing bakal ditolak ing 2016 dening Mahkamah Agung negara, sing mrentahake pangrungon anyar babagan kasus kasebut.

Miturut pratelan sadurunge saka pengacara kanggo Pak Adelson, dheweke ora https://jamesamoorebooks.com/ cukup apik kanggo menehi kesaksian ing proses paling anyar.

Tenan casino ngandika ing statement sadurungé iki Sasi sing Pak Adelson ora minangka wektu tetep jadwal kantor normal Рsanajan isih ing daya dina-dina perusahaan Рamarga perawatan kanggo wangun kanker .