Macau Maret riko tally munggah 24pct yoy mbantu dening jembatan
toto

Macau Maret riko tally munggah 24pct yoy mbantu dening jembatan

Jumlah pengunjung sing teka ing Macau gunggunge 3,39 yuta ing Maret 2019, munggah 24,0 persen saben taun nanging mudhun 4,4 persen sing diadili saben wulan.

Tally pengunjung sewengi mung liwat 1,58 yuta, Tambah 9,1 persen taun-on-taun, nuduhake data saka Macau kang Statistik lan Service Sensus. Jumlah https://libresen.com/ pengunjung ing dina sing padha meh 1.81 yuta, mundhak 40.8 persen.

A sawetara Analysts investasi bubar kasebut sing wutah saka lelungan dina padha kanggo Macau wis stimulus dening Opening ing Oktober taun pungkasan saka Hong Kong-Zhuhai-Macau Bridge.

Biaya tiket penumpang kanggo bis sing dijadwalake nggunakake jembatan kasebut luwih murah tinimbang feri kacepetan dhuwur sing nyambungake Macau menyang Hong Kong lan sawetara kutha ing provinsi Guangdong, China. Grup tur sing dikawal uga bisa diangkut menyang Macau kanthi biaya luwih efektif liwat bis tinimbang liwat ferry, sawetara pengamat menehi saran.

Analis game wis nyatet Nanging sing kurang-mburi turis nggunakake layanan bis kanggo ngetik Macau ora kudu wong sing bakal dadi pelanggan gambling casino pinunjul ing kasino kutha.

Rawuh liwat jembatan Delta Kali Mutiara salib nyumbang kanggo nambah 62,4 persen pengunjung sing teka liwat rute darat nalika Maret. Tally saka overlanders mung liwat 2,50 yuta ing sasi, karo 1,79 yuta mlebu Macau liwat Gapura Border karo Zhuhai – munggah 33,4 persen saben taun – lan 504,370 teka liwat Jembatan Hong Kong-Zhuhai-Macau.

data kedatangan turis Biro statistik kanggo Maret nuduhake dawa rata-rata Tetep pengunjung kanggo Macau dianakaké ajeg taun-on-taun ing 1,2 dina. Durasi kunjungan kanggo pengunjung sewengi lan pengunjung ing dina sing padha ora owah ing 2,2 dina lan 0,2 dina.

Jumlah pengunjung Maret saka daratan China mundhak 31.3 persen saben taun http://188.166.215.55/ dadi luwih saka 2.38 yuta, kanthi sing lelungan ing Skema Kunjungan Individu – total luwih saka 1.06 yuta – mundhak 24.0 persen.

Pengunjung sing teka saka daratan utamane saka Guangdong (meh 899.000) lan provinsi Hunan (kira-kira 120.000).

Jumlah turis saka Korea Selatan (76,409), Hong Kong (601,344) lan Taiwan (92,414) mundhak 8,3 persen, 11,7 persen lan 2,5 persen saben taun.

Greater Bay Area

Pamrentah Macau uga menehi informasi babagan jumlah pengunjung Macau saka kutha-kutha ing proyek cluster kutha China sing dikenal minangka Wilayah https://covertcreeklodge.com/ Teluk Besar Guangdong-Hong Kong-Macau. Panggonan kasebut yaiku:  Guangzhou, Shenzhen, Zhuhai, Foshan, Dongguan, Zhongshan, Jiangmen, Huizhou lan Zhaoqing Рkabeh ing provinsi Guangdong Рlan loro Wilayah Administratif Khusus China, Hong Kong lan Makau.

Biro statistik ujar manawa ing wulan Maret, jumlah kedatangan saka papan ing Greater Bay Area mundhak 16.6 persen saben taun nganti meh 1.37 yuta. Saka jumlah kasebut, 44,0 persen saka Hong Kong. Sing teka saka Zhuhai lan Guangzhou gunggunge 227,315 lan 55,093, nuduhake kenaikan 47,5 persen lan 11,0 persen saka periode taun sadurunge.

Tambahan saka data Maret tegese kanggo telung sasi pisanan 2019, rawuh pengunjung Macau meh 10,36 yuta, munggah dening 21,2 persen saben taun.

Pengunjung sewengi, cacahe meh 4.74 yuta entri, lan pengunjung ing dina sing padha – gunggunge mung ndhuwur 5.62 yuta – mundhak 9.3 persen lan 33.4 persen.

Rata-rata dawa nginep pengunjung ing kuartal pisanan disingkat 0,1 dina saben taun dadi 1,1 dina, kanthi rata-rata pengunjung sewengi (2,2 dina) lan pengunjung ing dina sing padha (0,2 dina) ora owah.

Dianalisis miturut panggonan asal, pengunjung kuartal pisanan saka daratan China – meh 7,45 yuta – lan Hong Kong – mung luwih saka 1,79 yuta – nyathet wutah 23,5 persen lan 21,3 persen saben taun. Kunjungan saka wong Korea Selatan (262.051) lan Taiwan (261.853) mundhak 9,2 persen lan 3,3 persen. Agregat pengunjung kuartal pertama saka Amerika Serikat (50,206), Australia (23,965), Kanada (20,830) lan Inggris (13,860) nuduhake kenaikan saben taun.