Suen lan LVS ngrampungake 15 taun perang liwat lisensi Macau
toto

Suen lan LVS ngrampungake 15 taun perang liwat lisensi Macau

pengusaha Chinese Richard Suen lan operator casino basis Amerika Serikat Las Vegas Sands Corp (LVS) tekan ana penyelesaian – kanggo jumlah undisclosed https://thecurtiscasa.com/ dhuwit – bab bantuan Pak Suen marang tenan ing njupuk hak casino Macau.

Istilah “padha dibeberke” ing Las Vegas, pengadilan Nevada kanggo hakim lan juri nanging padha “rahasia”, co-penasihat tenan casino Jim Jimmerson dipetik dening media ngandika.

Iku digawa menyang mburi 15-Arige perang legal dening Pak Suen lan tenan Round Square Co Ltd marang klompok casino, kang nganggo sawetara gedhe-ukuran Macau casino resorts liwat unit Sands China Ltd. Hak-hak game Macau kelompok saiki amarga. kadaluwarsa ing 2022.

Ing njaba Pengadilan Distrik Clark County ing Las Vegas, Pak Suen dilaporake marang Associated Press yen perang sing diwiwiti ing 2004 “worth it” kanggo apa sing diarani “rasa keadilan”.

Ing statement mbukak kanggo jurors ing Rebo – kanggo apa sing wis dijadwal kanggo nyoba anyar tahan nganti pitung minggu – John O’Malley, pengacara kanggo Pak Suen, ngandika Round Square kudu njaluk meh US $ 347 yuta kanggo ngenalaken pangadeg Las Vegas Sands. lan ketua Sheldon Adelson lan eksekutif perusahaan kanggo pejabat Cina pengaruh.

Richard Sauber, pengacara kanggo Las Vegas Sands, marang juri Pak Suen lan tenan pantes ora luwih saka US $ 3,76 yuta saka keterlibatan karo klompok casino.

Juri Nevada mutusake kanggo pihak Pak Suen ing taun 2008, menehi hadiah US $ 40 yuta – lan nalika disingkirake ing banding, juri anyar menehi dheweke US $ 70 yuta ing 2013, mung kanggo jumlah penghargaan sing bakal ditolak ing 2016 dening Mahkamah Agung negara, sing mrentahake pangrungon anyar babagan https://ur-doc.com/ kasus kasebut.

Miturut pratelan sadurunge saka pengacara kanggo Pak Adelson, dheweke ora cukup sehat kanggo menehi kesaksian ing proses paling anyar.

Tenan casino ngandika ing statement sadurungé iki Sasi sing Pak Adelson ora https://rainbowjunglekalbarri.com/ minangka wektu tetep jadwal kantor normal Рsanajan isih ing daya dina-dina perusahaan Рamarga perawatan kanggo wangun kanker .